Útmutató szakdolgozat feltöltéséhez

Utolsó módosítás dátuma : 2020. április 23.

Kérem a szakdolgozat benyújtása előtt olvassa el a lenti útmutatót!

Szakdolgozatot az a hallgató tud benyújtani, akinek előzőleg megtörtént a záróvizsgára való bejelentkezése a tanulmányi információs rendszerben (neptun) a jelentkezési határidő végéig. Amennyiben a regisztrációs időszak végéig nem jelentkezett be záróvizsgára, de záróvizsgázni szeretne, úgy azt a neptun rendszerben az Ügyintézés/Kérvények menüpont alatt „Utólagos záróvizsga" kérvény benyújtásával tudja kérelmezni igazgatási, szolgáltatási díj ellenében.

A szakdolgozat feltöltési határideje 2020. május 15. 23:59.
Szakdolgozat/diplomamunka benyújtás további határidő hosszabbítására nincs lehetőség!

A teljes szakdolgozat/diplomamunka feltöltése kötelező egy darab pdf formátumú fájlban. Csak pdf kiterjesztésű fájl tölthető fel a rendszerbe.
Benyújtandó a szakdolgozat címoldala, a tartalomjegyzék, a teljes szöveg képekkel, ábrákkal, minden melléklettel, az irodalomjegyzék, az utolsó oldalon a kitöltött és aláírt eredetiségi nyilatkozattal.
Az eredeti kék tollal aláírt eredetiség nyilatkozatot be kell szkennelni és ezt a szkennelt változatot, kell az elkészített feltöltendő szakdolgozat utolsó oldal után betenni a dolgozatba.
Az eredetiség nyilatkozat a www.oktatas.uni-eszterhazy.hu oldalon az Ügyintézés/Nyomtatványok menüpontból letölthető.
A szakdolgozat formai követelményeit a Hallgatói követelményrendszer, Tanulmányi és vizsgaszabályzat 51. §-a és az adott Kar dékánjának utasítása határozza meg. Az 1/2020. (III.11.) számú Rektori utasítás 6. pontja értelmében a szakdolgozatot/diplomamunkát csak a neptun rendszerbe kell feltölteni, nyomtatott példányt nem kell benyújtani.
Az elektronikusan benyújtandó szakdolgozati fájlnévnek kizárólag az alábbi elnevezés adható meg: a szakdolgozatot benyújtó neptun kódja nagybetűvel, alsóvonal és a benyújtás idejének évszáma. A kiterjesztés minden esetben egy darab pdf (pl.: ABCDEF_2020.pdf). A benyújtani szándékozott pdf fájl pedig semmilyen formában nem tartalmazhat fájl védelmet.
Érvénytelen a szakdolgozat benyújtás az alábbi esetekben:
• Az elektronikus szakdolgozat benyújtási űrlap adatai megadása (pl.: szakdolgozat címe) csupa nagybetűs írásmóddal történt.
• Nem lettek kitöltve a kötelezően kitöltendő szakdolgozati űrlap adatai.
• Nem megfelelően történt szakdolgozati fájl elkészítése.
• Nem megfelelően történt a szakdolgozati fájl elnevezése.
• Nincs kitöltve és aláírva az eredetiségi nyilatkozat, vagy nem is tartalmazza a nyilatkozatot az elektronikusan benyújtott dolgozat.

A szakdolgozat feltöltésének menete az itt Letölthető dokumentumban található.


< Vissza